top of page

onze visie

Eén van onze belangrijkste kernpunten is onze gastvrijheid. Het team van Marina Port Brielle zal er alles aan doen om u van een onbezorgd verblijf te laten genieten. Ons serviceniveau is daarom hoog. Er is professionele schoonmaak voor ons sanitair, de verse bonen koffie staat altijd voor u klaar en de steigers zijn schoon en goed onderhouden. We zullen altijd proberen om aan uw wensen tegemoet te komen.

 

We horen het niet alleen graag als alles goed is, maar ook als er iets onverhoopt niet in orde is, zodat we dit meteen voor u kunnen oplossen.

 

Het toezicht in de haven nemen we erg serieus. We hebben camerabeveiliging om een extra oogje in het zeil te houden. Daarnaast is onze jachthaven gesitueerd langs een rij recreatiewoningen en een restaurant, waardoor er nog meer toezicht is. We hebben met het situeren van de camera's zoveel mogelijk rekening gehouden met uw privacy en onze doeleinden. Wilt u meer weten over onze camerabeveiliging en hoe we omgaan met deze beelden? Kijk dan even bij ons: Protocol cameratoezicht.

 

 

Extra services

 

We werken nauw samen met een poetsbedrijf, wilt u hier gebruik van maken, dan kunnen wij dit voor u regelen. Daarnaast hebben we ook technische hulpverlening in de haven. Zit u met een technisch probleem, dan kunnen we u met dit bedrijf in contact brengen.

 

Tevens hebben we een webcam geplaatst en gericht over het Brielse Meer, zodat u 24/7 kunt bekijken wat voor weer het is in Brielle. De livestream van het Brielse Meer is te bekijken via de volgende link: webcam Brielse Meer

 

 

bottom of page